Predstavitev

 

Pogrebno podjetje PANEK d.o.o. je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1992.

V vseh teh letih smo se sprotno izobraževali in izpopolnjevali na področju pogrebnih storitev in si tako pridobili veliko izkušenj, tako doma, kot v tujini. Naše poslanstvo je na najcenejši, najzanesljivejši, najkvalitetnejši in pieteten  način ponuditi kompletne pogrebne in pokopališke storitve na enem mestu. S tem želimo razbremeniti svojce nepotrebnih skrbi in poti, saj razumemo bolečino ob izgubi njihovih najdražjih.

Že več kot 20 let je naše poslanstvo svojcem in znancem umrlega stati ob strani in jim nuditi strokovno pomoč ter svetovati v najtežjih trenutkih. Pri našem delu s sočutjem združujemo kvalitetne storitve, s katerimi pomagamo svojcem umrlega in vsem tistim, ki potrebujejo naš nasvet in pomoč. Kot družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo smo na voljo vsem, ki so doživeli izgubo bližnjega. Svetujemo tudi tistim, ki se želijo le informirati o pogrebnih storitvah in drugih informacijah povezanih z njimi.


Za vas dostojno uredimo bodisi enostaven pogreb, bodisi svečano pogrebno ceremonijo.

Nudenje strokovnih nasvetov, celovite in praktične pomoči v teh posebnih okoliščinah na hiter , zanesljiv in varen način ter ravnanje v smislu svojcev, prijateljev, znancev in ostalih žalujočih- to je naše poslanstvo. Žal vam tudi mi ne moremo odvzeti bolečine ob izgubi ljubljene osebe, kot spremljevalec na poti slovesa pa vas lahko razbremenimo in za vas uredimo vse kar je potrebno v teh težkih trenutkih.


Vabimo vas, da si na naših spletnih straneh ogledate bogato ponudbo pogrebne opreme in kompletnih pogrebnih storitev.